TEMA RETRO UNTUK SAMBUTAN HARI GURU 2019

Sambutan Hari Guru bagi tahun 2019 diadakan lebih awal bagi kerana tarikh 16 Mei jatuh pada bulan Ramadan.

Sambutan kali ini dimeriahkan dengan tema Retro dimana kebanyakan guru-guru SEMASHUR akan berpakaian mengikut tema.

Tahniah Rumah Al-Razi atas penganjuran majlis ini dan jutaan terima kasih kepada semua ibubapa dan pelajar  yang memnyumbangkan hadiah buat semua guru.

GURU OBOR HEMAH MENYINARI PERTIWI

SELAMAT BERTUGAS DITEMPAT BARU USTAZAH AZIZAH

Pada 29/4/2019 telah diadakan jamuan sempena perpindahan Ustazah Nor Azizah Binti Mat ke SM Sains Jeli bermula 2 Mei 2019. Ustazah Azizah telah berkhidmat di SEMASHUR sejak awal penubuhan sekolah ini pada tahun 2001.  Terima kasih ustazah atas khidmat jasa yang dicurahkan untuk SEMASHUR selama lebih kurang 19 tahun ini. Semoga terus sukses ditempat baru.